Мебели от масивно дърво от Коректен производител

07006Ако сте от хората, които държат на качеството и не обичат да правят компромиси, то със сигурност сте инвестирали или планирате за в бъдеще да закупите мебели от масивна дървесина за дома, евентуално офиса или вилата си.

Истинското дърво е изключително красиво, трайно, но и доста по-скъпо от различните имитиращи продукти. Дали ще изберете бук, ясен, череша, орех, дъб или чам, е изцяло въпрос на личен избор и предпочитания.

Масивът е подходящ за всякакви мебели – кухни, спални, гардероби, столове, бюра и други. Спокойно можете да обзаведете дома си с мебелировка от естествен масив и така да му придадете особената атмосфера на уют, мъдрост и спокойствие, които вървят с този естествен материал.

Преди да се превърне в красива част от интериора обаче, дървото се обработва с различни продукти и техники, за да стане по-устойчиво – на температурни промени, механично влияние, вредители и други. Спазването на тези процеси е задължително с оглед запазване здравината, красотата на шарката и рисунъка на масива във времето.

След това идва ред на умелата ръка на майсторите – дърводелци, избрали истинската дървесина за свое поле за изява. Те носят в себе си усета за красивото и знаят как да вдъхнат живот на дървото. Дали изгледът му да е изчистен, или пък изкусно декориран, оцветен в нова гама, или пък просто лакиран с подчертан блестящ естествен рисунък, това зависи изцяло от тях и клиента.

Дали ще си купите готови мебели от масив, ще си поръчате за изработка според нуждите си, зависи изцяло от Вас. Кухните, така или иначе са индивидуални изпълнения. А естествената кухня носи несравнима красота и усещане за дом, в сравнение с другарките си, изпълнени с алтернативни материали.

Най-популярните майстори, под чийто ръце масива оживява в арт мебели с непреходна стойност, са троянските. Последно време обаче, ръчният труд, красивите материали се ценят все повече, майсторите се връщат към тях и занаята бележи развитие и в други населени места.

Отново опираме до професионализма. От майстор до майстор, разликата може да е от земята до небето. Доколко красотата и здравината на масивната дървесина ще греят през времето, зависи от сръчност, умения, опит на занаятчиите. Коректните можете да откриете в семейството на Коректните Фирми, покорило Полша, Чехия, Унгария, Франция, Румъния, Словакия, Сърбия, Естония, България. Това са субекти, за които в Интернет липсва споделен негативен опит от клиенти. Те получават правото да се наричат Коректна Фирма, да се възползват от тази запазена марка, да достигнат до нови клиенти и да извлекат дивиденти от промотирането на добрите си практики. Инвестиция в уютен дом чрез истински, масивни мебели? Да, от коректен производител.

 

 

Подобни Публикации

 • 90
  Купили сте не съвсем нов, но чудесен апартамент, на подходящо място и по вашите възможности. Държите ключовете за апартамента си и… Радостта от притежанието на жилищна площ бързо се изпарява при вида на сиви бетонни стени и перспективите за предстоящите ремонти. Откъде да започнем, какво да направим, за да ни…
 • 85
  Не се скъпете, когато планирате да ползвате уебсайт в ежедневието си Планирането на профилиран уебсайт за всеки бизнес е вече задължителна стъпка, независимо  дали вашата компания е позиционирана базирана в интернет или има традиционен местен бизнес, медицинска практика или адвокатска кантора. Онлайн присъствието е изискване и за всеки предприемач, с малък…
 • 85
  Ясно е, че всеки, дори най-малкият козметичен ремонт включва няколко етапа. С цел да се направи правилно освежаващата процедура, че дори с едничката идея за поставяне на нов тапет, като минимум, трябва да бъдат отстранени от стените старите следи. Разбира се, това не е съвсем всичко. Ако искате да се…
 • 84
  Емоцията е важна, а когато тя е съпроводена от желанието непрестанен комфорт, движение и свобода, то навярно става дума за спортна натура. Има място за емоции. В действителност, трябва да има и емоция в бизнеса. Страст, амбиция, радост и гордост са голяма част от всеки ден. Това е мотото на…
 • 83
  Ако се спирате на класика от дърво, то няма да сгрешите. Дървеният материал внася много стил, топлина и комфорт в интериора. Конструкцията на сенник може да има битов вид или привлекателен и разчупен дизайн. Различни модели може да разгледате и на адрес: http://tentiminas.com/. Ако вместо нестандартни предложения за изработка на…