svinski_parjolki

Няколко идеи за барбекю на терасата

Остават ви само един уикенд и два дни отпуска – камината барбекю е вече готова.

Изцяло създадена, за да допълни разбирането за комфорт и домашна семейна среда. Време е заедно да се отдадете на заслужено парти и удоволствия около барбекюто. Преди това обаче изградете такова, ако не сте го направили.

За да направите камина- барбекю не е необходимо кой знае какво. Не е нужно да копаете дълбоки дупки, нито да събаряте стени. Необходими са само размери в порядъка на 20 см дълбочина, 65 см/140 см. Continue reading „Няколко идеи за барбекю на терасата“

Adidas_1_Jimmy_Turrell

Защо да изберете Адидас за спътник в живота

Емоцията е важна, а когато тя е съпроводена от желанието непрестанен комфорт, движение и свобода, то навярно става дума за спортна натура.

Има място за емоции. В действителност, трябва да има и емоция в бизнеса. Страст, амбиция, радост и гордост са голяма част от всеки ден. Това е мотото на един доказал се в годините бранд – спортни стоки от Адидас.

Емоционалната връзка ни кара да се чувстваме като част от марката и тя да бъде нашият начин на живот.

Днес все повече спортисти и обикновени хора избират обувки adidas. Залагайки на качеството сами можем да оценим и да споделим тези виждания. Continue reading „Защо да изберете Адидас за спътник в живота“

покрив

Традиционен похват за изграждане на навес от дърво

Ако се спирате на класика от дърво, то няма да сгрешите. Дървеният материал внася много стил, топлина и комфорт в интериора. Конструкцията на сенник може да има битов вид или привлекателен и разчупен дизайн. Различни модели може да разгледате и на адрес: http://tentiminas.com/.

Ако вместо нестандартни предложения за изработка на навес от стъкло и метал се спирате на традицията от дърво, то добре е да спазвате указанията, които се препоръчват от специалистите. Ето и една част от тях:

Continue reading „Традиционен похват за изграждане на навес от дърво“

15-main1-940x520

3 свежи идеи за перфектна комбинация в облеклата

Може да сте естествени, нежни и елегантни. Може да сте провокативни и очарователни. Всичко зависи от вашите лични предпочитания и стил на обличане. Сега с http://sndfashion.eu/

Може да избирате измежду богата гама облекла. Комбинирайте, като почерпите повече инфо от нашите свежи идеи:

Нежна пастелна гама дрехи – в естествени и топли цветове може да пресъздадете природата и да сте на гребена на модната вълна. Когато избирате дамски дрехи, заложете на пастелната гама. Трябва да обърнете внимание на тоновете. Пастелните нюанси често се сливат с кожата. Ако още имате бронзов загар от лятото може да се спрете спокойно и на костюм в едноцветен нюанс на млечно кафяво, бежово или пясъчно. Ако сте по-светли на тен, заложете на шарени дрехи, туника, панталон или блуза с пола с ниска талия. Continue reading „3 свежи идеи за перфектна комбинация в облеклата“

web-page

Как лесно да изградите своя собствена интернет страница

В днешно време, не е нужно да бъдеш гении или свръх способен човек, за да изградиш един сайт.

Всъщност, вие дори не трябва да бъде технически грамотни. Website вече не е запазена за технологични експерти, които знаят тънкостите на компютри и могат да пишат код. Има лесен за използване уебсайт строители като 123site.com с готови шаблони. С влачене и пускане редактори и безкрайни възможности за избор на шаблони и функции, всеки може да създаде професионален и добре изглеждащи уеб сайт за броени минути. Ако вече знаете, какво искате може лесно да изградите красив и функционален уеб сайт по свой ​​вкус!

В миналото, професионалисти и частни лица, които създавали уеб сайтове, са били принудени да наемат скъпи професионални графични дизайнери и програмисти. Вече не е нужно да давате много пари. За изграждане на собствен сайт нещата са така лесни и прости.

123site.com ще ви спести много пари. Можете дори да не се налага да инсталирате никакви програми на компютъра, а само чрез уеб браузър може да направите своята заявка онлайн.

Основната предпоставка за уебсайт е лесен за използване панел. Днес компаниите са признали, че все повече и повече хора без умения могат да имат свои собствени уеб сайтове, блогове и сайтове визитки. Може да се възползвате от предварително зададените шаблони, които можете да избирате, веднага и по избран от вас сценарий съобразно предпочитанията за вашия сайт. Можете да започнете да персонализирате дизайна на сайта си по свой вкус или да контролирате всичко, включително и на фон, цветове, както и интересни текстури. Един прост сайт може буквално да бъде направено в рамките на няколко минути.

В днешно време се смята, че хората прекарват до 40% от времето в Internet на своите мобилни устройства. Водещо за всеки уеб сайт е да има мобилна съвместима версия, която да позволява, такъв да се отваря дори през мобилните приложения. Потърсете вашия помощник за изработката на уеб сайт разберете за себе си колко лесно и просто е изграждането на вашия сайт мечта.