Как да се предпазим от дървеници вкъщи

Как да се предпазим от дървеници вкъщиДесетки хиляди семейства страдат от присъствие на дървеници в техните домове. Малките хапливи насекоми обичат да оставят обриви и възпаления по човешкото тяло, което често води до оплаквания от нетърпими сърбежи и дори инфекции налагащи използването на специални антибиотични средства. Страхът, който предизвикват тези вредители също не е малък. Представителите на различните домакинства страдат от неспокоен сън и недоспиване, защото цяла нощ имат чувството, че нещо лази по тях.

Обикновено специалистите съветват да поддържате добра хигиена в домовете си и периодично да третирате помещенията с препарат, за да изтребите неканените гости. За съжаление отровите, които може да намерите в аптеките невинаги дават очакваните резултати и поради тази причина вие се насочвате към фирма за пръскане срещу дървеници и други насекоми. Така наречените ДДД фирми разполагат с нужните пестициди обхващащи целия ви дом и стигащи до местата, където вредителите са свили гнездата си.

Имайте предвид, че дори при спазване на пълна хигиена, отново има опасност от поява на дървеници. Вредителите се привличат от топлината на човешките тела и често са пренасяни с багажи, обувки, дрехи, мебели и така нататък. Най-масови са креватните дървеници обичащи да се крият по вашите легла и матраци. Те ловуват нощно време, за да останат незабелязани.

Този вид инсекти обичат топлите места защитени от влизане на въздух и светлина. Ето защо редовното проветряване на стаите ви, осигуряване на приток от светлина и поддръжката на хигиената са важни елементи за това да нямате дървеници. Разбира се, веднъж настанили се във вашите апартаменти и къщи, те трябва да бъдат изгонени от специалисти, за да не се върнат никога повече.

Няма спор, че използването на фирма за пръскане срещу дървеници е правилното решение за домакинствата. Това така, тъй като професионалистите познават биологията на тези насекоми и всичко свързано с живота им. ДДД експертите ще намерят бързо леговищата на вредителите и ще напръскат точно там, където трябва. Друг факт е, че използваните отрови не могат да се намерят за свободна продажба по мрежата или пък са прекалено скъпи.

Професионалната дезинсекция може да включва и поставяне на различни капани с цел изкарване на дървениците на видими места. Препаратите, с които се пръска не вредят на човешкото здраве и вие може да използвате помещенията си броени минути след третирането им. Естествено всяка отрова срещу насекоми е одобрена от Министерство на здравеопазването и е получила необходимото разрешение за употреба.

За пълното изтребване на дървеници се налагат поне няколко обработки на жилището ви. Следват профилактични огледи с цел диагностика и установяване на резултатите от пръскането. Ако все още са останали пълзящи твари, процедурата се повтаря, докато не се освободите напълно от това тежко бреме.

Само след един или два месеца дървениците ще останат просто един лош спомен и вие най-накрая ще отдъхнете с облекчение. Инвестицията в борбата срещу вредители е препоръчителна, за да може най-сетне да отпочинете нормално, без страх от ухапвания, алергични реакции и други застрашаващи здравословното ви състояние неща.

За повече информация по темата унищожаване на дървеници, се обърнете към фирмата за дезинфекция, дезинсекция и дератизация – Превента ДДДД, където ще ви бъдат предложени достъпни цени и пълно заличаване на дървениците от апартаменти, офиси, заведения и прочие обекти.

Подобни Публикации

 • 93
  Ако се спирате на класика от дърво, то няма да сгрешите. Дървеният материал внася много стил, топлина и комфорт в интериора. Конструкцията на сенник може да има битов вид или привлекателен и разчупен дизайн. Различни модели може да разгледате и на адрес: http://tentiminas.com/. Ако вместо нестандартни предложения за изработка на…
 • 89
  Когато обзавеждате офиса си вие целите да постигнете добър интериор и екстериор, за да следвате модните тенденции. За да изберете дограма за работното си място, то трябва да се съобразите с размерите на помещението, в което тя ще се монтира. Естествено, от значение са вида на кабинета и финансовите ви…
 • 88
  Ясно е, че всеки, дори най-малкият козметичен ремонт включва няколко етапа. С цел да се направи правилно освежаващата процедура, че дори с едничката идея за поставяне на нов тапет, като минимум, трябва да бъдат отстранени от стените старите следи. Разбира се, това не е съвсем всичко. Ако искате да се…
 • 83
  Може да сте естествени, нежни и елегантни. Може да сте провокативни и очарователни. Всичко зависи от вашите лични предпочитания и стил на обличане. Сега с http://sndfashion.eu/ Може да избирате измежду богата гама облекла. Комбинирайте, като почерпите повече инфо от нашите свежи идеи: Нежна пастелна гама дрехи – в естествени и…
 • 83
  Остават ви само един уикенд и два дни отпуска – камината барбекю е вече готова. Изцяло създадена, за да допълни разбирането за комфорт и домашна семейна среда. Време е заедно да се отдадете на заслужено парти и удоволствия около барбекюто. Преди това обаче изградете такова, ако не сте го направили.…